0615003594 info@armaso.nl
Selecteer een pagina

Over Armaso

“Door wilskracht en motivatie op eigen kracht weer aan de slag”

Werken met een beperking niet mogelijk? Jazeker wel! Met de juiste motivatie zijn er vele mogelijkheden op de arbeidsmarkt. 

Mijn naam is Arjan Alblas en met mijn bedrijf Armaso zet ik me in voor mensen met een beperking en een afstand tot de arbeidsmarkt. Door mijn ervaring weet ik precies wat mensen met een beperking tot de arbeidsmarkt nodig hebben en hoe ik werkgevers het beste kan voorzien van advies.

Op mijn zeventiende werd ik tijdens mijn baan als kok plots slechtziend. Hierdoor werd ik genoodzaakt om te stoppen met het vak. Na omscholing heb ik direct een andere baan gevonden als horecamakelaar. Mijn werkgever had me destijds aangenomen op het feit dat ik gemotiveerd was en graag aan de slag wilde. Dat is waar ik altijd aan vast gehouden heb.

Na mijn baan als horecamakelaar ben ik aan de slag gegaan bij Aegon, waar ik in mijn laatste jaren werkzaam was als claimsmanager op de afdeling Wia. Door de ervaring op deze afdeling en doordat ik vanaf mijn 17e  een wa-jong status kreeg, weet ik veel van de regelgeving van het UWV en waar werkgevers tegenaan kunnen lopen. Deze kennis neem ik mee in de trajecten en kan daarmee het verschil maken voor klanten, maar ook voor opdrachtgevers.

Ik heb altijd het geluk gehad om te kunnen blijven werken, ondanks mijn beperking. Dit geluk gun ik anderen ook en uit ervaring weet ik dat er in de begeleiding hiernaartoe nog veel te winnen valt. Samen met mijn klanten wil ik werkgevers laten zien dat een beperking geen belemmering is, maar juist kansen biedt voor mooie samenwerkingen, ervaringen en sociaal ondernemerschap!

Vragen of interesse, plan een gratis adviesgesprek in!

Wij bieden u de mogelijkheid geheel vrijblijvend kennis met ons te maken. In dit gesprek lichten wij onze mogelijkheden graag verder aan u toe. Er is ruimte voor al uw vragen. Op basis van dit gesprek kunnen wij u maatwerk leveren. Zo krijgt uw organisatie de aandacht die het verdiend.

Graag leren wij jou beter kennen, wij kunnen dan samen kijken naar een programma dat bij jou past.